top of page
Bruiloft Willy en Annemie 2021-736.jpg

Iets te vieren?

Locatie

Voor iedere gelegenheid...

Ons hotel-restaurant is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Naast het à la carte gedeelte beschikt het restaurant namelijk over een private dining en een aansluitende vergaderruimte, de Saffier.

 

Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of van diner tot verjaardagfeest, bruiloft of koffietafel. We faciliteren het graag voor je. 

Er is altijd tijd
om iets te vieren

Seminars

VERGADERINGEN...

Hotel de Kroon biedt u de mogelijkheid te vergaderen in een comfortabele, klassieke setting, voorzien van moderne vergaderapparatuur. Alle vergaderruimtes hebben natuurlijk daglicht. Ook ons vergaderarrangement is helemaal zelf samen te stellen. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze vergaderarrangementen, maar wel wil vergaderen is dit natuurlijk mogelijk. Wij rekenen dan een zaalhuur.

  • Saffier capaciteit tot 25 / 30 personen

  • Achterzaal capaciteit tot 20 personen

De mooiste dag van je leven

Bruiloften...

Je gaat trouwen en je wilt natuurlijk een perfecte bruiloft hebben. Laat De Kroon u hierin assisteren. 

Een bruiloft volledig naar uw wensen ingevuld, precies zoals je het altijd voor je zag. Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, we organiseren het graag allemaal voor je!

  • Receptie capaciteit tot 150 gasten 

  • Speciaal diner capaciteit tot 100 personen

  • Feestavond vanaf 150 personen

condoleances en 

Koffietafels...

Wil je na het afscheid nemen in een vertrouwde omgeving samenzijn en napraten, dan staat onze deur voor je open. Samen met jou zorgen we voor een passende aankleding en persoonlijke invulling van de koffietafel. 

 

Wij proberen en doen ons uiterste best om aan alle wensen te voldoen. In de regel is alles mogelijk en staat de familie en de eventueel laatste wens van de overledene centraal. 

Wilt u op een originele manier uw verjaardag of jubileum vieren? In De Kroon bevinden zich diverse locaties waar je met je gezelschap kunt, borrelen, dineren of feesten. Groepen tot circa 150 personen zijn van harte welkom.

 

Vier je 50e verjaardag, 25-jarig jubileum van je collega of het 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma op de meest complete locatie van Gennep.​​

  • Restaurant capaciteit tot 150 personen

  • Saffier capaciteit tot 30 personen

  • Achterzaal capaciteit tot 30 personen

  • Feestavond vanaf 150 personen

vier het

Jubileum of Verjaardag...

bottom of page