top of page
De_Kroon_herfst_2019-47.jpg
2022-De_Kroon-Logo_857446.png

Agenda en Evenementen 

12 februari 2023

Soep & Stoof wandeling

Je wordt tussen 11.00 en 12.00 uur verwacht bij Hotel de Kroon. De dag begint met een heerlijke kop koffie of thee. Hierna gaat de wandelroute van start. Afhankelijk van de gekozen route wandel je langs het centrum, over prachtige dijken en door bosrijke omgevingen. Halverwege de route geniet je van een warm kopje soep. Daarbij geniet je van de natuur, de buitenlucht en de knusse omgeving. Je eindigt de wandelroute met een welverdiende stoof in ons restaurant om lekker bij te komen en na te genieten van de prachtige route!

 

€25,00 per persoon 

inclusief koffie, soep & stoofvlees

Wijntasting 7 oktober-5.png

Carnaval 2023 bïj Hotel de Kroon

DeKroon-Advertentie_Bombakkeskrant_halvepagina_2023.jpg

press to zoom

press to zoom
1/1

11 november 2023

D'n Aftrap

Ieder jaar op de 11de van de 11de organiseren wij Hotel de Kroon, Café de Typhoon en VC ’t Bombakkes D’n Aftrap op de Markt. Dit is een evenement om de vastelaovend in de kop van Noord-Limburg te openen.  

Volgende editie

Zaterdag 11-11-2023

zomer in Gennep

Summmertime

In de zomer bevolken artiesten, kunstenaars en straatartiesten het centrum van Gennep. Bijna iedere zaterdag is het dan Summmertime. Proef de lokale ambachten tijdens het Preuvenement. Of geniet, zoals van de veelal lokale artiesten. Het sfeervolle marktplein is de perfecte plek voor een heerlijke zwoele zomeravond, maar ook overdag is er vaak wat te doen. 

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

KERSTMARKT GENNEP

Ieder jaar organiseert stichting SumMmertime Gennep twee dagen lang de traditionele Kerstmarkt op de Markt in Gennep.

De Markt wordt op beide dagen in kerstsferen gebracht met gezellige kramen, een levende kerststal en sfeervolle kerstmuziek. De Kerstmarkt duurt op zowel zaterdag als zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

GRATIS ENTREE

woensdag 20 december

Kaarsjesavond

Kaarsjesavond plaats op de Markt in het centrum van Gennep.

Kern van de Kaarsjesavond is het samen zingen van enkele bekende kerstliederen. Het publiek wordt daarbij begeleid door harmonie Unitas et Fidelitas en het Genneps Vocaal Ensemble. De gebouwen rondom de Markt worden op dat moment verlicht door louter en alleen kaarslicht wat voor een bijzondere sfeer zorgt.

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

24, 25 & 26 december 

Kerst bij De Kroon

Beleef de mooiste dagen van het jaar met familie of vrienden in culinaire sfeer bij Hotel de Kroon. Het restaurant wordt omgeturnd naar een ware winterwonderland.

Meer info volgt

bottom of page