De_Kroon_herfst_2019-47.jpg
2022-De_Kroon-Logo_857446.png

Agenda en Evenementen 

press to zoom

press to zoom
1/1

17 & 18 december 

KERSTMARKT GENNEP

Op zaterdag 17 en zondag 18 december organiseert stichting SumMmertime Gennep, na twee jaar afwezigheid door corona, weer de traditionele Kerstmarkt op de Markt in Gennep.

De Markt wordt op beide dagen in kerstsferen gebracht met gezellige kramen, een levende kerststal en sfeervolle kerstmuziek. De Kerstmarkt duurt op zowel zaterdag als zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

GRATIS ENTREE

woensdag 21 december

Kaarsjesavond

Na een coronapauze van twee jaar heeft Gennep de Kaarsjesavond weer terug. Op woensdag 21 december vindt van 19.30 tot 20.15 uur de 17de editie van de Kaarsjesavond plaats op de Markt in het centrum van Gennep.

Kern van de Kaarsjesavond is het samen zingen van enkele bekende kerstliederen. Het publiek wordt daarbij begeleid door harmonie Unitas et Fidelitas en het Genneps Vocaal Ensemble. De gebouwen rondom de Markt worden op dat moment verlicht door louter en alleen kaarslicht wat voor een bijzondere sfeer zorgt.

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

24, 25 & 26 december 

Kerst bij De Kroon

Beleef de mooiste dagen van het jaar met familie of vrienden in culinaire sfeer bij Hotel de Kroon. Ons bedienend personeel ontvangt u graag met een mousserend aperitief onder genot van een heerlijk 4-gangen diner. Het restaurant wordt omgeturnd naar een ware winterwonderland.

Meer info

press to zoom

press to zoom
1/1

zomer in Gennep

Summmertime

In de zomer bevolken artiesten, kunstenaars en straatartiesten het centrum van Gennep. Bijna iedere zaterdag is het dan Summmertime. Proef de lokale ambachten tijdens het Preuvenement. Of geniet, zoals van de veelal lokale artiesten. Het sfeervolle marktplein is de perfecte plek voor een heerlijke zwoele zomeravond, maar ook overdag is er vaak wat te doen. 

11 novemeber

D'n Aftrap

Ieder jaar op de 11de van de 11de organiseren wij Hotel de Kroon, Café de Typhoon en VC ’t Bombakkes D’n Aftrap op de Markt. Dit is een evenement om de vastelaovend in de kop van Noord-Limburg te openen.  

Volgende editie

Zaterdag 11-11-2023

press to zoom

press to zoom
1/1