OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

DINSDAG T/M ZONDAG GEOPEND

VANAF 10:00 UUR

ADRES

DE KROON

MARKT 11  | 6591 BZ GENNEP

INFO@HOTELDEKROON.COM0485 - 511612

 
De Bourgondische smaak van het zuiden

In ons restaurant is het genieten van de mooie sfeer en het goede eten. De ruimtes zijn karakteristiek en eigentijds. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen.

 

Kwaliteit, goede smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. En als u geniet van het heerlijke eten, een goed glas bier of wijn, dan genieten wij ook! Dat is voor ons het mooiste wat er is. 

 

RESTAURANT

De bourgondische smaak van het zuiden
 

LUNCHKAART

DeKroon-Lunchkaart_januari_2020.jpg
 
Feesten & Partijen

De Kroon is de ideale locatie voor een besloten feest of diner, bijvoorbeeld voor een verjaardag, een bruiloft of een jubileumviering. Zo kunt u starten met een gezellige borrel, vervolgens een luxe dinerbuffet, met aansluitend een feestavond met muzikale ondersteuning en live-muziek.

We denken graag met u mee hoe we uw perfecte feestelijke avond kunnen inrichten. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 
koffietafel

Wilt u na het afscheid nemen in een vertrouwde omgeving samenzijn en napraten, dan staat onze deur voor u open. Samen met u zorgen we voor passende aankleding en persoonlijke invulling van de koffietafel.

 

Wij proberen en doen ons uiterste best om aan alle wensen te voldoen. In de regel is alles mogelijk en staat de familie en de eventueel laatste wens van de overledene centraal.