restaurant

1/10

Restaurant

Terras geopend

 

 

 

 

 

Want wat hebben wij jullie missen gemist...

We mogen weer het terras op! En wat gaan we daarvan genieten. De komende weken zullen er nog wel wat extra regels blijven gelden, maar daar laten we de pret zeker niet door drukken. Van roet in het eten hebben we namelijk nog nooit gehouden.

Het enige wat je nog hoeft te doen is een reservering te plaatsen en last but not least uiteraard klachten vrij zijn. Wij zorgen op 1,5 meter voor de rest. Nu nog even alleen in de middag, maar voor we het weten mag alles geheel weer open!

Woensdag t/m Zondag 

12.00 uur tot 18.00 uur

206729191.jpg
 
De Bourgondische smaak van het zuiden

In ons restaurant is het genieten van de mooie sfeer en het goede eten. De ruimtes zijn karakteristiek en eigentijds. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen.

 

Kwaliteit, goede smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. En als u geniet van het heerlijke eten, een goed glas bier of wijn, dan genieten wij ook! Dat is voor ons het mooiste wat er is. 

 

IMG_3229.jpeg

Lunch

Iedereen vindt wat lekkers op onze lunchkaart. Lekker met z’n tweeën of met een groter gezelschap? De Kroon serveert van 11:30 tot 17:00 uur de meest fantastische lunchgerechten: soep, salades, broodjes, luxe kroketten & uitsmijters. Van hamburger tot saté, Mooi weer? Lekker op het ruime terras midden op de markt! Geen terrasweer? Dat is ook geen straf, want binnen bij De Kroon zit u goed.

Diner

Culinair vakmanschap, creativiteit en ongekende gastvrijheid ontmoeten elkaar tijdens het diner. Laat u verassen door de wereldkeuken. Een maandelijks wisselende kaart met prachtige gerechten, een stijlvolle setting met tegelijk een ongekende warmte en intimiteit: dineren bij De Kroon is een belevenis. Met uw geliefde, uw gezin, met familie en relaties: bijtijds weer naar huis of lekker lang natafelen. Kunt u niet wachten en wilt u alvast een voorproefje? Bekijk hier dan onze dinerkaart:

IMG_3238.jpeg

Bar - Borrel 

Naast ons stijlvolle restaurant vindt u een gezellige ruimte met voor ieder wat wils; De Saffier met een mysterieuze proefkelder. Bijzondere bieren die met liefde en plezier worden gereserveerd uit de fles of van de tap. Verder kunt u genieten van een brede selectie wijnen, whisky’s, huisgemaakte cocktails & uiteraard mogen heerlijke borrel bites niet ontbreken. De Kroon organiseert met regelmaat leuke, bijzondere en vooral muzikale avonden. Weten wat er speelt? Check onze: Agenda

Restaurant Gennep, uiteten in gennep, restaurant boxmeer, restaurant cuijk, overnachten gennep, pieterpad, diner gennep, lunch gennep
 

MARKT 11, 6591 BZ GENNEP, 06 - 84 47 63 74 , INFO@HOTELDEKROON.COM

HOTEL IEDERE DAG GEOPEND

RESTAURANT WOE T/M ZO VANAF 12:00 UUR - 18:00 UUR

  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon