1/5

Meetings & Events

 
Hotel de kroon geldt als ideale EVENTlocatie

Ons restaurant is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Naast het à la carte gedeelte beschikt het restaurant namelijk over een private dining en een aansluitende vergaderruimte, de Saffier. Van vergadering, presentatie, seminar en (zakelijke) borrel of diner tot verjaardagfeest en bruiloft. Ons uitmuntende personeel neemt u alle zorgen uit handen zodat uw evenement op rolletjes loopt. De allure van ons bedrijf geeft net dat beetje extra glans aan uw bijeenkomst en geeft daarmee uw genodigden of zakenpartners het gevoel dat ze bijzonder zijn.

Zakelijk

golf3.png

Hotel de Kroon biedt u de mogelijkheid te vergaderen in een comfortabele, klassieke setting, voorzien van moderne vergaderapparatuur. Alle vergaderruimtes hebben natuurlijk daglicht. Ook ons vergaderarrangement is helemaal zelf samen te stellen. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze vergaderarrangementen, maar wel wil vergaderen is dit natuurlijk mogelijk. Wij rekenen dan een zaalhuur.

  • Saffier capaciteit tot 25 / 30 personen

  • Achterzaal capaciteit tot 20 personen

De_Kroon_herfst_2019-202.jpg
Feestzaal Gennep, Feest Gennep, Zaalverhuur Gennep, Feestlocatie Gennep, Feestlocatie Limburg, Zaalverhuur

Verjaardag of Jubileum

golf3.png

Wilt u op een originele manier uw verjaardag of jubileum vieren? In De Kroon bevinden zich diverse locaties waar u met uw gezelschap kunt, borrelen, dineren of feesten. Groepen tot circa 150 personen zijn van harte welkom. Vier uw 50e verjaardag, 25-jarig jubileum van uw collega of het 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma op de meest complete locatie van Gennep.

  • Restaurant capaciteit tot 150 personen

  • Saffier capaciteit tot 30 personen

  • Achterzaal capaciteit tot 30 personen

In het hoogseizoen van 1 april tot 1 oktober is het niet altijd mogelijk om uw partij of evenement te plannen. Informeer hiervoor. 

Koffietafel

golf3.png

Wilt u na het afscheid nemen in een vertrouwde omgeving samenzijn en napraten, dan staat onze deur voor u open. Samen met u zorgen we voor passende aankleding en persoonlijke invulling van de koffietafel.

 

Wij proberen en doen ons uiterste best om aan alle wensen te voldoen. In de regel is alles mogelijk en staat de familie en de eventueel laatste wens van de overledene centraal. 

Koffietafel Gennep, Koffietafel Ottersum, Koffietafel Boxmeer, Afscheid Gennep, Koffietafel Milsbeek
Bruiloft Limburg, Bruiloft Gennep, Zaal bruiloft gennep, feestzaal bruiloft gennep, bruiloft vieren in gennep, Stadshuis gennep, trouwen gennep

Bruiloft

golf3.png

U gaat trouwen en u wilt natuurlijk een perfecte bruiloft hebben. Laat de Kroon u hierin assisteren. Samen met u zorgen wij voor de mooiste dag van uw leven! Een bruiloft volledig naar uw wensen ingevuld, precies zoals u het altijd voor u zag. 

 

Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, we organiseren het graag allemaal voor u!

  • Receptie capaciteit tot 150 gasten 

  • Speciaal diner capaciteit tot 100 personen

In het hoogseizoen van 1 april tot 1 oktober is het niet altijd mogelijk om uw partij of evenement te plannen. Informeer hiervoor.