1/5

Partijen

 
Hotel de kroon geldt als ideale Feestlocatie

Heeft u een speciale gelegenheid of iets te vieren? De Kroon is de ideale locatie voor een besloten feest of diner, bijvoorbeeld voor een verjaardag, een bruiloft of een jubileumviering. Zo kunt u starten met een gezellige borrel, vervolgens een luxe dinerbuffet, met aansluitend een feestavond met muzikale ondersteuning en live-muziek. Uw gasten kunnen na afloop van het geslaagde feest hun hotelkamer opzoeken.

 

We denken graag met u mee hoe we uw perfecte feestelijke avond kunnen inrichten. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Verjaardag of Jubileum

Wilt u op een originele manier uw verjaardag of jubileum vieren? In De Kroon bevinden zich diverse locaties waar u met uw gezelschap kunt, borrelen, dineren of feesten. Groepen tot circa 200 personen zijn van harte welkom. Vier uw 50e verjaardag, 25-jarig jubileum van uw collega of het 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma op de meest complete locatie van Gennep.

  • Restaurant capaciteit tot 200 personen

  • Saffier capaciteit tot 40 personen

  • Achterzaal capaciteit tot 30 personen

Feestzaal Gennep, Feest Gennep, Zaalverhuur Gennep, Feestlocatie Gennep, Feestlocatie Limburg, Zaalverhuur
Koffietafel Gennep, Koffietafel Ottersum, Koffietafel Boxmeer, Afscheid Gennep, Koffietafel Milsbeek

Koffietafel

Wilt u na het afscheid nemen in een vertrouwde omgeving samenzijn en napraten, dan staat onze deur voor u open. Samen met u zorgen we voor passende aankleding en persoonlijke invulling van de koffietafel.

 

Wij proberen en doen ons uiterste best om aan alle wensen te voldoen. In de regel is alles mogelijk en staat de familie en de eventueel laatste wens van de overledene centraal. 

Bruiloft

U gaat trouwen en u wilt natuurlijk een perfecte bruiloft hebben. Laat de Kroon u hierin assisteren. Samen met u zorgen wij voor de mooiste dag van uw leven! Een bruiloft volledig naar uw wensen ingevuld, precies zoals u het altijd voor u zag. 

 

Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, we organiseren het graag allemaal voor u!

  • Receptie

  • Speciaal diner

  • Feestavond

Bruiloft Limburg, Bruiloft Gennep, Zaal bruiloft gennep, feestzaal bruiloft gennep, bruiloft vieren in gennep, Stadshuis gennep, trouwen gennep

MARKT 11, 6591 BZ GENNEP, 06 - 84 47 63 74 , INFO@HOTELDEKROON.COM

HOTEL IEDERE DAG GEOPEND

RESTAURANT DI T/M ZO VANAF 10:00 UUR

  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon