1/9

Omgeving

Fietsen & Wandelen

Omgeving Maasduinen /  Mookerheide

Gennep ligt aan de poort van Noord-Limburg. Pal tussen de natuurgebieden Maasduinen / Mookerheide een Walhalla voor fietsers en wandelaars, de mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u met de fiets in een dag zelfs Limburg - Brabant - Gelderland & Duitsland aan doen. Vraag onze receptionist naar de verschillende routes.

Een afwisseling van landschap, rivieren, heide, plassen, wilde dieren, monumenten, bossen en onderweg veel verschillende mogelijkheden voor een hapje & drankje. 

Uw (elektrische) fietsen kunt u wanneer gewenst dagelijks opladen & afgesloten bij ons hotel stallen. 

De Niers &Maas

De Niers is het snelst stromende riviertje van Nederland. De Niers is een regenrivier die ontspringt bij het Duitse Mönchengladbach, voert via het Duitse gebied naar Gennep en mondt uit in de Maas bij Gennep.

 

In totaal legt de Niers ca. 114 km af waarvan 9 km in Nederland. Het is een prachtige rivier die met zijn fraaie bochten, flora en fauna steeds weer verrast! De Niers is gemiddeld een meter diep en dus voor iedereen veilig te bevaren.

Genneps Centrum

Het centrumgebied van Gennep is dé plek waar de inwoners, bezoekers en toeristen samen komen om boodschappen te doen, flanerend winkelen en gezellig een terrasje pikken; een kern waar iets te beleven is. Door de concentratie van activiteiten, de goede bereikbaarheid en de voorzieningen biedt de kern van Gennep een uitgaansgelegenheid onder handbereik.

Schermafbeelding 2020-01-19 om 22.09.53.

MARKT 11, 6591 BZ GENNEP, 0485 - 511612 , INFO@HOTELDEKROON.COM

HOTEL IEDERE DAG GEOPEND

RESTAURANT DI T/M ZO VANAF 10:00 UUR

  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon