OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

DINSDAG T/M ZONDAG GEOPEND

VANAF 10:00 UUR

ADRES

DE KROON

MARKT 11  | 6591 BZ GENNEP

INFO@HOTELDEKROON.COM0485 - 511612

centrum van gennep

Het centrumgebied van Gennep is dé plek waar de inwoners, bezoekers en toeristen samen komen om boodschappen te doen, flanerend winkelen en gezellig een terrasje pikken; een kern waar iets te beleven is. Door de concentratie van activiteiten, de goede bereikbaarheid en de voorzieningen biedt de kern van Gennep een uitgaansgelegenheid onder handbereik.

de niers

De Niers is het snelst stromende riviertje van Nederland. De Niers is een regenrivier die ontspringt bij het Duitse Mönchengladbach, voert via het Duitse gebied naar Gennep d en mondt uit in de Maas.

 

In totaal legt de Niers ca. 114 km af waarvan 9 km in Nederland. Het is een prachtige rivier die met zijn fraaie bochten, flora en fauna steeds weer verrast! De Niers is gemiddeld een meter diep en dus voor iedereen veilig te bevaren.

VISIT GENNEP

Je vakantie in Limburg begint in Gennep! Informatie over Gennep en haar prachtige omgeving, ondernemers én toeristen zijn aan het woord over al het moois dat Gennep te bieden heeft. De nieuwe toeristische website is voorzien van een evenementenagenda en de Gennepse Malou Slungers fotografeerde een keur aan lokale ondernemers tijdens de uitoefening van hun ambacht. Een bont gezelschap: van kunstenares tot Jan Linders en van kruidentuin tot edelsmid.