top of page
1/9

Omgeving

Fietsen & Wandelen

 Omgeving Maasduinen / Mookerheide 

golf3.png

Gennep ligt aan de poort van Noord-Limburg. Pal tussen de natuurgebieden Maasduinen / Mookerheide een Walhalla voor fietsers en wandelaars, de mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u met de fiets in een dag zelfs Limburg - Brabant - Gelderland & Duitsland aan doen. Vraag onze receptionist naar de verschillende routes.

Een afwisseling van landschap, rivieren, heide, plassen, wilde dieren, monumenten, bossen en onderweg veel verschillende mogelijkheden voor een hapje & drankje. 

Uw (elektrische) fietsen kunt u wanneer gewenst dagelijks opladen & afgesloten bij ons hotel stallen. 

_gfg9832.jpg

De Niers & Maas

Rivieren rond om Gennep

golf3.png

De Niers is het snelst stromende riviertje van Nederland. De Niers is een regenrivier die ontspringt bij het Duitse Mönchengladbach, voert via het Duitse gebied naar Gennep en mondt uit in de Maas bij Gennep.

 

In totaal legt de Niers ca. 114 km af waarvan 9 km in Nederland. Het is een prachtige rivier die met zijn fraaie bochten, flora en fauna steeds weer verrast! De Niers is gemiddeld een meter diep en dus voor iedereen veilig te bevaren.

Gennep Centrum

Winkels & Ambacht

golf3.png

Het centrumgebied van Gennep is dé plek waar de inwoners, bezoekers en toeristen samen komen om boodschappen te doen, flanerend winkelen en gezellig een terrasje pikken; een kern waar iets te beleven is. Door de concentratie van activiteiten, de goede bereikbaarheid en de voorzieningen biedt de kern van Gennep een uitgaansgelegenheid onder handbereik.

Schermafbeelding 2020-01-19 om 22.09.53.
 
GENNEP EEN ANDERE WERELD, DICHTERBIJ DAN JE DENKT

Waar mensen de tijd nemen om even een praatje te maken. Waar je geniet van de producten van mensen die hun vak verstaan. Waar je onthaast in veelzijdigste en beschermde natuur van Nederland. Welkom in een wereld die er al eeuwen lang ligt. 

 

bottom of page