De_Kroon_herfst_2019-47.jpg

Agenda / Nieuws

 
AGENDA & EVENEMENTEN

Bij Hotel de Kroon worden er regelmatig bijzondere evenementen georganiseerd. Vier(de) vrijdag, Summertime in de zomer, 11de van de 11de, openingen van exposities, carnaval en uiteraard de feestdagen met een bijzonder menu. Bekijk hier de foto's en video's van bijzondere evenementen.

 

Summmertime

golf3.png

​​In de zomer bevolken artiesten, kunstenaars en straatartiesten het centrum van Gennep. Iedere zaterdag is het dan Summmertime. Proef de lokale ambachten tijdens het Preuvenement. Of geniet, zoals Marloes en Wim doen van de veelal lokale artiesten. Het sfeervolle marktplein is de perfecte plek voor een heerlijke zwoele zomeravond, maar ook overdag is er vaak wat te doen. Marloes vindt het leuk dat lokale artiesten een podium krijgen. ‘Het klinkt ook nog eens top, wij hebben hier een heerlijke avond. Lekker ongedwongen een wijntje drinken.’

AGENDA:

13 augustus: Blues in Nierstown

27 augustus: Molukse dag met Familiar

tw-summertime_avond-24_1.jpg

Vier(de) Vrijdag 

golf3.png

Iedere 4de vrijdag van de maand is anders. Echt genieten doe je samen, lekker lachen, toosten, eten en drinken, maar ook uitgebreid en ongedwongen tafelen tot je niet meer weet hoe laat het is. Geniet van een bijzondere avond met ‘n knipoog naar een bepaald seizoen of thema. Dat is vier(de) vrijdag bij de Kroon. Want zeg nu zelf, het leven is te mooi om het niet te vieren!​ Bekijk op deze pagina de thema's voor de aankomende maanden:

TIJDELIJK GEANNULEERD

D'n Aftrap

golf3.png

Een nieuwe traditie lijkt geboren! D'n aftrap. Zo heet de nieuwe gratis carnavalsactiviteit van ‘t Bombakkes, Hotel de Kroon en Café de Typhoon. Op de 11e van de 11e om 19.00 uur barst het Gennepse carnavalsseizoen los op de Markt. De organisatie trapt de eerste editie van het nieuwe evenement meteen groots af met optredens van Bjorn & Mieke, La Bamba en Verrekkes Moj.

Verrékkes-Moj-Dn-Aftrap-2019-Gennep.jpg