OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

DINSDAG T/M ZONDAG GEOPEND

VANAF 10:00 UUR

ADRES

DE KROON

MARKT 11  | 6591 BZ GENNEP

INFO@HOTELDEKROON.COM0485 - 511612

VIER(DE) VRIJDAG

Iedere 4de vrijdag van de maand is anders. Echt genieten doe je samen, lekker lachen, toasten, eten en drinken, maar ook uitgebreid en ongedwongen tafelen tot je niet meer weet hoe laat het is. Geniet van een bijzondere avond met ‘n knipoog naar een bepaald seizoen of thema. Dat is vier(de) vrijdag bij de Kroon. Want zeg nu zelf, het leven is te mooi om het niet te vieren!

Bekijk de thema's voor de aankomende maanden

VIER(DE) VRIJDAG

Vrij. 28 februari

GENNEP 75 JAAR BEVRIJD

In februari 2020 is het 75 jaar geleden dat Gennep bevrijd is van de Duitse bezetting. Een belangrijk moment voor de Gennepenaren. We willen dat moment markeren en zeker niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Vierde(de) vrijdag staat centraal voor vrede, vrijheid en vriendschap. Met foto’s, verhalen en feiten uit de oorlog. Want zoals we dat zingen in het ons volkslied: Gennep, leve, leve lang! 

Tijd: 18:00 - 00:00

Bekijk het menu:

 
fashion & dinNER

Do. 26 maart

MODESHOW + 3 GANGEN DINER

€35.00 p.p exl. drank | Inloop v.a. 18:45

Light out, spot on! Op donderdag 26 maart organiseren Gennepse ondernemers in samenwerking met de Kroon het nieuwe evenement: FASHION & DINNER. De Fashion Night Out was al jaren een groot succes, maar dit jaar is het tijd voor een nieuwe twist.

 

Het beloofd een unieke avond te worden, met al het moois wat Gennep u te bieden heeft. Dus neem uw vrienden en familie mee voor een gezellig en uniek avondje uit. We starten met een aperitief / broodplankje van het huis. De modeshows zullen worden afgewisseld met telkens een diner gang. Op het einde van de avond is er tijd en ruimte om gezellig na te borrelen.  

Op de rode loper kunt u onder begeleiding van licht en geluid Gennepse modellen verwachten. Zij presenteren u de laatste trends op het gebied van kleding, hairdesign, brillen, sieraden & woonaccessoires.

Reserveren kunt u uitsluitend per tafel: 2/4/5/6 of 8 personen. Wees er daarom snel bij de tafels zijn beperkt beschikbaar. 

Na het ontvangen van uw reserveringsbevestiging is het niet meer mogelijk te annuleren. 

 

De kaartverkoop vindt plaats via de Kroon. Reserveren kunt u aan de receptie van de Kroon of door een mail te sturen aan: nena@hoteldekroon.com

              

Fashion&Dinner-Poster_A3.jpg

Menu

 

Welkomsaperitief / broodplankje 

Carpaccio

rund | worcestershire mayonaise | parmezaanse kaas krullen | rucola

of

Libanese Salade - V

tabouleh | groente torentje | aubergine | courgette | tomaat | labneh

Surf & Turf 

ossenhaas  | knoflookgamba | trostomaat | zeekraal | puree van zoete aardappel

Nuts

chocolade | gekarameliseerde noten | hazelnoten ijs | praliné

Speciale dieetwensen / allergiën vragen wij u bij reservering door te geven. 

VIER(DE) VRIJDAG

Vrij. 27 maart

CUBA LIBRE

Het vieren van ’t leven staat in Cuba op plaats numbero 1. De vriendelijkheid van de mensen, de aparte zwoele sfeer, het erotisch getinte dansen, de opzwepende muziek, de fraaie gebouwen Cuba heeft het. Hotel de Kroon neemt je mee naar het Caribisch gebied met eten, drinken en natuurlijk mag muziek niet ontbreken.

Salud, hasta el viernes! 

 

Tijd: 18:00 - 00:00

PASEN

Zo. 12 april & Ma. 13 april

BRUNCHBUFFET

Wij heten u van harte welkom op zondag 12 april 2020 & maandag 13 april 2020 om samen met uw familie, kinderen en vrienden te genieten van een uitgebreide Paasbrunch. Het buffet heeft een selectie van wisselende specialiteiten uit onze keuken zoals onder andere warme en koude visgerechten, verschillende vleesspecialiteiten, soep, aardappel- en groentegerechten, diverse broodsoorten met beleg en salades. Er is voor ieder wat wils! Wij hebben speciaal voor de kleintjes speciale kindergerechten en er ligt een leuk presentje klaar.

 

Tijd: 11:00 - 14:30

VIER(DE) VRIJDAG

Vrij. 24 april

thema nog onbekend 

Iedere 4de vrijdag van de maand is anders. Echt genieten doe je samen, lekker lachen, toasten, eten en drinken, maar ook uitgebreid en ongedwongen tafelen tot je niet meer weet hoe laat het is. Geniet van een bijzondere avond met ‘n knipoog naar een bepaald seizoen of thema. Dat is vier(de) vrijdag bij de Kroon. Want zeg nu zelf, het leven is te mooi om het niet te vieren!

Tijd: 18:00 - 00:00

MOEDERDAG

Zo. 10 mei

BRUNCH

De ultieme verwen dag voor alle moeders! Want wees nou eens eerlijk, dat hebben ze toch verdient? We serveren deze brunch volgens het ‘shared dining’-concept. Iedereen kan lekker blijven zitten en van diverse gerechtjes genieten die wij na elkaar serveren. U heeft dus geen keuzestress. Er is voor elk wat wils op uw eigen brunchtafel.

 

Brunch: 11:30 - 14:30

Diner: a la cart kaart

VIER(DE) VRIJDAG

Vrij. 22 mei

ASPERGEFESTIVAL

Stelt u zich eens voor; genieten van heerlijke asperge gerechten zoals asperges gesmoord in truffelboter, klassiek met boerenham of gerookte zalm, romige aspergesoep of een steak tartaar met asperge bereidingen…
Smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen die perfect passen bij het witte goud! Uiteraard mag Limburgse muziek niet ontbreken. Geneet van 't laeve zolang este kins. 
Maak sjpas en plezeer, de laefs toch m r ins!
 

 

Tijd: 18:00 - 00:00