AGENDA

VIER(DE) VRIJDAG

Iedere 4de vrijdag van de maand is anders. Echt genieten doe je samen, lekker lachen, toosten, eten en drinken, maar ook uitgebreid en ongedwongen tafelen tot je niet meer weet hoe laat het is. Geniet van een bijzondere avond met ‘n knipoog naar een bepaald seizoen of thema. Dat is vier(de) vrijdag bij de Kroon. Want zeg nu zelf, het leven is te mooi om het niet te vieren!

Bekijk de thema's voor de aankomende maanden

 
ZO ZONDAGS ONTBIJTBUFFET

iedere zondag

vanaf 08:00 uur tot 12:00 uur

€12.50 per persoon 

inclusief onbeperkt koffie, cappuccino of thee

Zondag, de favoriete dag van de week! Een dag zonder haast, uitgebreid ontbijten en leuke dingen doen. Geniet daarom samen met je familie of vrienden bij De Kroon. Loop langs het uitgebreide ontbijt buffet, bestel een heerlijke cappuccino en neem even de tijd voor elkaar.  

              

VIER(DE) VRIJDAG

Vrij. 22 mei

ASPERGEFESTIVAL

Stelt u zich eens voor; genieten van heerlijke asperge gerechten zoals asperges gesmoord in truffelboter, klassiek met boerenham of gerookte zalm, romige aspergesoep of een steak tartaar met asperge bereidingen…
Smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen die perfect passen bij het witte goud! Uiteraard mag Limburgse muziek niet ontbreken. Geneet van 't laeve zolang este kins. 
Maak sjpas en plezeer, de laefs toch m r ins!
 

 

Tijd: 18:00 - 00:00

fashion & dinNER

Verplaatst naar: Do. 8 oktober 

UITVERKOCHT

MODESHOW + 3 GANGEN DINER

€35.00 p.p exl. drank | Inloop v.a. 18:45

Light out, spot on! Op donderdag 26 maart organiseren Gennepse ondernemers in samenwerking met de Kroon het nieuwe evenement: FASHION & DINNER. De Fashion Night Out was al jaren een groot succes, maar dit jaar is het tijd voor een nieuwe twist.

 

Het beloofd een unieke avond te worden, met al het moois wat Gennep u te bieden heeft. Dus neem uw vrienden en familie mee voor een gezellig en uniek avondje uit. We starten met een aperitief / broodplankje van het huis. De modeshows zullen worden afgewisseld met telkens een diner gang. Op het einde van de avond is er tijd en ruimte om gezellig na te borrelen.  

Op de rode loper kunt u onder begeleiding van licht en geluid Gennepse modellen verwachten. Zij presenteren u de laatste trends op het gebied van kleding, hairdesign, brillen, sieraden & woonaccessoires.

Reserveren kunt u uitsluitend per tafel:

2(uitverkocht) / 4(uitverkocht) / 5(uitverkocht) / 6(uitverkocht) - personen. Wees er daarom snel bij de tafels zijn beperkt beschikbaar. 

Na het ontvangen van uw reserveringsbevestiging is het niet meer mogelijk te annuleren. 

 

De kaartverkoop vindt plaats via de Kroon. Reserveren kunt u aan de receptie van de Kroon of door een mail te sturen aan: nena@hoteldekroon.com

              

Fashion&Dinner-Poster_A3.jpg

MARKT 11, 6591 BZ GENNEP, 0485 - 511612 , INFO@HOTELDEKROON.COM

HOTEL IEDERE DAG GEOPEND

RESTAURANT DI T/M ZO VANAF 10:00 UUR

  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon